Tijd om te fietsen

Nu de lente en de zomer weer in aantocht zijn, kunnen  de Gilbert Van Schoonbeke-fietstochten weer van start gaan.  

Deze fietstocht start op afgesproken tijden aan de Vrijdagmarkt en brengt U langsheen alle locaties van zijn stadsvernieuwing naar het Van Schoonbekeplein én de parel van deze route : het Brouwershuis. Vele weetjes en verrassingen zullen verklapt worden via de deskundige uitleg van onze vriend Johan Bijttebier.

De fietstocht duurt 2 uur. Laat U niet afschrikken, want als deze gids het kan, kan U het ook. Een stadsplan wordt bezorgd aan alle deelnemers, dorstige levers worden onderweg verzorgd.

Bovendien ontvangt elke deelnemer aan de eindmeet, gratis en voor niks , een prachtige graphic novel waarin de wereld van Gilbert Van Schoonbeke rijkelijk tot leven komt.

Praktische aandachtspunten.

Inschrijvingen op het nummer 0471 33 18 89  Email  Johan.Bijttebier@telenet.be. Deelname prijs  10 euro. Al het overtollige geld daarbovenop komt ten goede aan de VZW Deelnemers  van 5 tot 9 personen. Start Vrijdagmarkt om 10.00 of 14.00 uur.  Breng een fiets mee en pomp uw fietsbanden op. U fietst met de gebruikelijke behendigheid en op eigen verantwoordelijkheid.