Kostbaar water in het Rivierenhof

Het Provinciaal Groendomein Rivierenhof organiseert op 3 april een wandeling rond de aanwezigheid van water in het park.

De prachtige Schijnvallei herbergt het laatste overblijfsel van de Herentalse Vaart en idyllische vijvers. Deze wandeling toont je het belang van water voor de natuur. We genieten van het nieuwe leven en van de bloeiende appelbomen. Samen met een natuurgids van de Vereniging voor Milieu-educatie Provincie Antwerpen (VMPA) ontdek je deze mooie zijde van het park aan de zuidkant van het domein.

De gids verwacht je op zondag 3 april 2022 om 10u aan de ingang van Parking Zuid, Sterckshoflei (kant autostrade) in 2100 Deurne. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Deelnemen aan deze leerrijke wandeling is gratis, maar vooraf reserveren is verplicht. Inschrijven kan vanaf maandag 14 maart via www.provincieantwerpen.be > kalender Rivierenhof. Meer info: Infopunt Domeinwacht Rivierenhof staat je graag te woord via T 03 360 52 18. De foto toont het laatste restje van de Herentalse Vaart met het zogenaamde ‘Doppersbruggetje’. (Foto: PGRA provincie Antwerpen)

About de Vrienden van het Brouwershuis

View all posts by de Vrienden van het Brouwershuis →